Algemeen

Om onze voordelige prijzen te zien en om te bestellen, bezoek onze webshop. Klik hier.

De hardsteen tuintegel van Chinese hardsteen is erg populair. Eigenlijk lopen we in Nederland wat achter. Elders in Europa is de Chineese hardsteen al jaren geleden herontdekt. Herondekt, omdat de oude Grieken en de Romeinen in hun tijd hardsteen toepasten in bijna al hun bouwwerken.

Chinees hardsteen is in bijna alle gewenste formaten te leveren en kan een gladde moderne look kan hebben, maar ook een landelijke, wat verwilderde look. Met een hardsteen tuintegel zijn vele mogelijkheden. U kunt ze gebruiken voor de aanleg van een terras, zwembadrand, muurafdekker, stapelelementen en waterelementen voor in de tuin.

Een aantal kenmerken van Chinese hardsteen van de Hardsteenconcurrent zijn:

  • Door de verschillende diktes ook te gebruiken voor aanleg van opritten.
  • Verkrijgbaar in verschillende groottes van 10x10 cm tot wel 100x100 cm.
  • Ook voor binnen te gebruiken.
  • Het resultaat ziet er mooi en modern uit en er zijn diverse legmogelijkheden.
  • Toepasbaar voor veel doeleinden.
  • Chinees hardsteen is zeer betaalbaar.

Onderhoud van een hardsteen tuintegel
Aan een hardsteen tuintegel heeft u zo goed als geen onderhoud. U kunt ze dus leggen en daarna hoeft u er verder niets aan te doen. Sommige Hardsteen tuintegels worden als ze nat zijn juist stroef in plaats van glad zoals de meeste tuintegels. Daarom zijn sommige soorten zeer geschikt voor het leggen rond zwembaden. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs van tuintegels van hardsteen
De prijs van hardsteen tuintegels valt enorm mee. Zo zijn ze als buitenvloer te krijgen vanaf zo’n 20 euro per m2. U zult er zeker veel plezier van hebben, want hardsteen is een stevige, sterke en duurzame tuintegelsoort.